FULL SERVICE RECLAMEBUREAU VOOR WEBDESIGN GRAFISCH ONTWERP DRUKWERK SIGNING FOTOGRAFIE (ONLINE)MARKETING

Webdesign

Een kleine greep uit door Elway Designs gerealiseerde websites:

Van Rooijen Hoveniers

Security Engineer

The Skiff Liquor Store

Royale Dutch Launch + Drone Video

Villa Denta – Mondhygiënist

MBM Bouwkosten

Top Hat Classics

Zeilkampen Gaastmeer Webshop

JD Yacht Coatings

Houten Zielen Webshop

Tutorial Books

You Guys Berlin

Live Stream Studio

Spirits & Beings Webshop

Brandon AV

Yogi Heroes – Yoga Hilversum

Elasto Firm

Fit Logistics

Domein registratie & Hosting
Wij verzorgen graag een domeinregistratie voor jou. Of je nu puur de domein wilt vastleggen een uitgebreid hostingpakket wenst. Wij leveren hosting op maat.

Responsive design – Bekijk het portfolio
75% van al het internetverkeer is mobiel. Met dit in gedachte worden alle nieuwe websites zo gebouwd dat zij zich aanpassen aan het type apparaat waarmee de website wordt bezocht. Perfect bruikbaar / leesbaar op smart phone, tablet, laptop en desktop computer.

Beheer van jouw website via een CMS
Al onze websites worden geleverd met een Content Management System (CMS) waarmee je te allen tijden online de inhoud van jouw website kunt aanpassen. WordPress is voor veel bedrijven een prettig CMS systeem om mee te werken. Je ontvangt een korte uitleg en een stap voor stap handleiding. Iedereen kan zelf een website bijhouden!

Website opbouw / huisstijl
De uitstraling van een website wordt bepaald aan de hand van de huisstijl (logo, kleuren, lettertype enz.) Heb je nog geen eigen huisstijl? Dan kan Elway Designs dit voor jou ontwerpen.

Teksten op de website
Indien gewenst kunnen wij je helpen met het schrijven van teksten. Elway Designs werkt aanvullend ook samen met professionele tekstschrijvers.

Afbeeldingen op jouw website
Afbeeldingen kan je zelf maken of kopen. Het is ook mogelijk dat Elway Designs de fotografie / afbeeldingen verzorgt.

SEO – Search Engine Optimization
Jouw website wordt geoptimaliseerd voor de beste natuurlijke zoekresultaten. Dit wil zeggen dat de website zonder betaalde campagnes zeer goed vindbaar zal zijn bij de bekende zoekmachines. Indien jij (Google Adwords , Facebook, Instagram of Linkedin campagnes wilt voeren ondersteunen wij je hier graag bij.